Ξεκίνησε η Scientix STEM Discovery Campaign 2024

Η φετινή Scientix STEM Discovery Campaign είναι μια κοινή διεθνής πρωτοβουλία που συνδιοργανώνεται με το έργο  Life Terra. Η πρωτοβουλία προσκαλεί εκπαιδευτικούς, έργα, οργανισμούς, βιβλιοθήκες, σχολεία, πανεπιστήμια, συλλόγους νέων και όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς σε όλη την Ευρώπη και πέραν αυτής να γιορτάσουν τη σταδιοδρομία και τις σπουδές στους τομείς της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής και των Μαθηματικών (STEM). Η εκστρατεία διαρκεί από την 1η Φεβρουαρίου έως τις 30 Απριλίου 2024, με κορύφωση  των δραστηριοτήτων από τις 24 έως τις 30 Απριλίου.

Μια δράση ή δραστηριότητα μπορεί να λάβει πολλές μορφές: οργάνωση ή παρακολούθηση μιας εκδήλωσης. την εφαρμογή ενός σεναρίου μάθησης· να παρακολουθήσετε ή να οργανώσετε ένα εργαστήριο, φεστιβάλ ή διαδικτυακό σεμινάριο ή να προσκαλέσετε ομιλητές στην τάξη σας. οργανώνοντας μια δραστηριότητα που μοιάζει με έργο και συζητώντας τα αποτελέσματα με τους μαθητές/συμμετέχοντες αυτών των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Όλες οι συμμετοχές που υποβάλλονται στον χάρτη καμπάνιας STEM Discovery  είναι επιλέξιμες για ένα ή περισσότερα Βραβεία Scientix.

Διαβάστε περισσότερα για την φετινή  Scientix STEM Discovery Campaign και τους τρόπους συμμετοχής  εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *