1.283 πρεσβευτές από 51 χώρες στο Scientix Ambassadors Teachers’ Panel για το 2023

Το έργο Scientix ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες την προσθήκη περισσότερων από 200 νέων μελών που θα ενταχθούν στην Ομάδα Εκπαιδευτικών του Scientix το 2023 ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των πρεσβευτών στους 1283 συνολικά .

Αυτοί οι αφοσιωμένοι, δυναμικοί και δημιουργικοί εκπαιδευτικοί προέρχονται από 51 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο, θα ξεκινήσουν μια αποστολή για την προώθηση και διάδοση των δραστηριοτήτων του Scientix σε εθνικό επίπεδο, διαδραματίζοντας κεντρικό ρόλο στην προώθηση και την προώθηση του μέλλοντος της εκπαίδευσης STEM.

Ξεκινώντας από τη διάδοση του Scientix μέσω των καναλιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των παρουσιάσεων πρόσωπο με πρόσωπο, οι πρεσβευτές διαδραματίζουν ανεκτίμητο ρόλο στην επιδίωξη ενός ευρύτερου κοινού στόχου.

Στόχος τους είναι να ενισχύσουν τον σαγηνευτικό κόσμο της επιστήμης και να διευκολύνουν την ανταλλαγή γνώσεων και βέλτιστων πρακτικών στον τομέα της εκπαίδευσης στις Φυσικές Επιστήμες. Προσπαθούν να εξασφαλίσουν ότι οι μαθητές τους είναι εξοπλισμένοι με τις απαραίτητες δεξιότητες για να ευδοκιμήσουν σε αυτό το δύσκολο γνωστικό αντικείμενο και τελικά να επιτύχουν στην ενήλικη ζωή τους.

Στην Ελλάδα προστέθηκαν 27 νέοι πρεσβευτές, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των Ελλήνων Πρεσβευτών στους 127

Δείτε όλους τους Έλληνες πρεσβευτές του Scientix εδώ

Δείτε όλους πρεσβευτές ανά χώρα εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *