Νέα σειρά βίντεο του Scientix για εκπαιδευτικούς

Μια σειρά από σύντομα, ενημερωτικά βίντεο που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς είναι τώρα διαθέσιμη στην πύλη του Scientix. Τα βίντεο – πολλά από αυτά που παράγονται από εκπαιδευτικούς – καλύπτουν μια σειρά θεμάτων, χωρισμένα σε τρεις κατηγορίες:

  • Καριέρα και βιομηχανία : μάθετε περισσότερα για τις δεξιότητες που απαιτούνται σε διάφορες σταδιοδρομίες STEM ή ακούστε συμβουλές από επαγγελματίες της STEM.
  • Συμβουλές από εκπαιδευτικούς : ζητήσαμε από τους εκαπιδευτικούς να επιλέξουν ένα θέμα που θεωρούσαν σημαντικό και στη συνέχεια τους υποστηρίξαμε στην παραγωγή βίντεο σχετικά με αυτά τα θέματα, τα οποία περιλαμβάνουν επαυξημένη πραγματικότητα, πειράματα στην τάξη, πώς να διδάσκουν περιβαλλοντικά θέματα και πολλά άλλα.
  • Πώς να κάνετε χρήση του Scientix : οι εκπαιδευτικοί εξηγούν πώς να επωφεληθείτε στο μέγιστο από τις υπηρεσίες του Scientix – μεταξύ άλλων συνεισφέροντας στην κοινότητα.

Αυτά τα βίντεο είναι διαθέσιμα και στο STEM School Label που δημοσιεύτηκε προηγουμένως και, φυσικά, στα τηλεοπτικά επεισόδια του Scientix .

Πηγή άρθρου: https://www.scientix.eu

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *