STEM Discovery Campaign 2023

Η STEM Discovery Campaign 2023 είναι μια συνεχής πρόσκληση προς όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς, συμπεριλαμβανομένων εκπαιδευτικών, , οργανισμών, βιβλιοθηκών, σχολείων, πανεπιστημίων και συλλόγων νέων από όλο τον κόσμο, να συμμετάσχουν και να γιορτάσουν τη σταδιοδρομία και τις σπουδές στους τομείς της επιστήμης, της τεχνολογίας, μηχανική και μαθηματικά (STEM).

Το θέμα της φετινής καμπάνιας είναι οι ταυτότητες STEM. Η ανάπτυξη μιας ταυτότητας STEM αυξάνει την πιθανότητα οι μαθητές να αναπτύξουν τον επιστημονικό τους αλφαβητισμό και μερικοί μπορεί ακόμη και να ακολουθήσουν μια πορεία σταδιοδρομίας STEM στο μέλλον. Όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να βοηθήσουν τους μαθητές να καλλιεργήσουν την ταυτότητά τους STEM σχεδιάζοντας και διευκολύνοντας πλούσιες εμπειρίες STEM για αυτούς. Για αυτόν τον λόγο, φέτος ενθαρρύνουμε κάθε εκπαιδευτικό ενδιαφερόμενο να οργανώσει και να λάβει μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες για να υποστηρίξει τους μαθητές να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν περαιτέρω τον εαυτό τους STEM και να μοιραστούν τις δραστηριότητές τους που σχετίζονται με το STEM στον χάρτη της STEM Discovery Campaign .

Από την έναρξή της την 1η Φεβρουαρίου, περισσότερες από 300 δραστηριότητες έχουν ήδη υποβληθεί στον χάρτη STEM Discovery Campaign, παρουσιάζοντας διάφορες δράσεις που σχετίζονται με το STEM. Επιπλέον, έργα, οργανισμοί και σχολεία σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο έχουν γίνει εταίροι της εκστρατείας και υποστηρίζουν ενεργά το ενδιαφέρον των μαθητών για το STEM και βοηθώντας τους να ανακαλύψουν τις ταυτότητες STEM!

Όλες οι δραστηριότητες/ενέργειες που υποβάλλονται στην καμπάνια STEM Discovery 2023 είναι αυτόματα επιλέξιμες για να επιλεγούν για το βραβείο Scientix. Οι συμμετέχοντες μπορούν επίσης να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς που αναπτύσσονται στο πλαίσιο της εκστρατείας και ως εκ τούτου να δικαιούνται περισσότερα βραβεία. Περισσότερες πληροφορίες για τους διαγωνισμούς μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο του STEM Discovery Campaign .

Η καμπάνια STEM Discovery 2023 διαρκεί έως τις 30 Απριλίου. Οργανώνετε, διεξάγετε και/ή συμμετέχετε σε δραστηριότητες STEM; Ενδιαφέρεστε να παρουσιάσετε κάποια έργα; Θα θέλατε να γίνετε συνεργάτης της εκστρατείας και να δώσετε τεράστια προβολή στο έργο, το σχολείο ή τον οργανισμό σας;

Βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε στον ιστότοπο 2023 STEM Discovery Campaign και αναλάβετε δράση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *