Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα επόμενα MOOCs του SCIENTIX για την εφαρμογή της εκπαίδευσης STE(A)M

1 The Three Rs and Animal Use in Science (Rerun) MOOC από τις 13 Σεπτεμβρίου 2021

Θέμα: Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεσμεύεται να βελτιώσει την καλή διαβίωση των ζώων που χρησιμοποιούνται στην επιστήμη. Χρειαζόμαστε τους μαθητές μας, τους νέους επιστήμονες, να μας βοηθήσουν να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο. Οι στόχοι: «Αντικατάσταση» ζώων με άλλες μεθόδους όπου είναι δυνατόν, «Μείωση» της χρήσης ζώων σε έρευνες και δοκιμές ασφάλειας και «Επεξεργασία» στέγασης, χειρισμού και ανακούφισης από τον πόνο για την ελαχιστοποίηση της ενόχλησης στα ζώα του εργαστηρίου. Το MOOC καθοδηγήσει τους εκπαιδευτικούς μέσω αυτών των αρχών και θα παρουσιάσει πολλά παραδείγματα για τον τρόπο αντιμετώπισής τους στην τάξη και οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν νέους τρόπους για να αναπτύξουν τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συζήτησης των μαθητών τους, να αναπτύξουν δεξιότητες ανάπτυξης και παρουσίασης των σχετικών δεδομένων και να ενισχύσουν την κατανόησή τους για την επιστημονική ηθική.

To Mooc “The Three Rs and Animal Use in Science (Rerun) ” ξεκινάει από τις 13 Σεπτεμβρίου 2021 και διοργανώνεται από το European Schoolnet μαζί με το Joint Research Centre της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Εγγραφές στο: The Three Rs and Animal Use in Science (Rerun)

2. Ολοκληρωμένη διδασκαλία STEM (Rerun) για εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, από τις 25 Οκτωβρίου 2021

Αυτά τα δύο μαθήματα θα βοηθήσουν τους εκπαιδευτικούς να περάσουν από τη διδασκαλία μεμονωμένων μαθημάτων Φυσικής, Χημείας, Βιολογίας, Επιστήμης, Τεχνολογίας, Μηχανικής και Μαθηματικών σε μια πραγματική ολοκληρωμένη διδασκαλία STEM αυτών των θεμάτων. Όχι μόνο μεταξύ τους αλλά με όλους τους άλλους κλάδους. Τα MOOC εξετάζουν τις ευκαιρίες που προσφέρει η ολοκληρωμένη διδασκαλία STEM και παρέχουν πολλά πρακτικά παραδείγματα, συμπεριλαμβανομένων υποδειγματικών ολοκληρωμένων σχεδίων μαθημάτων STE (A) M που δημιουργήθηκαν και δοκιμάστηκαν από άλλους εκπαιδευτικούς.

Αυτά τα Scientix / STE (A) M IT MOOC έχουν σχεδιαστεί από το INDIRE, το Κροατικό Υπουργείο Επιστήμης και Παιδείας, τη Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Πορτογαλικού Υπουργείου Παιδείας, το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το IUL Telematic University of Studies και European Schoolnet.

Εγγραφές στο:

Ολοκληρωμένη διδασκαλία STEM για δημοτικά σχολεία (Rerun) (για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης)

Ολοκληρωμένη διδασκαλία STEM για σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Rerun) (για εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *