Κάλεσμα για νέους Πρεσβευτές του Scientix για την περίοδο 2021-2022

Το έργο Scientix αναζητά δυναμικούς, και δημιουργικούς εκπαιδευτικούς για να συμμετάσχουν στο Scientix Ambassadors Teacher’s Panel, το οποίο αποτελείται ήδη από 849 Πρεσβευτές Scientix που επιλέχθηκαν από το προηγούμενο κύκλο του Scientix. Οι Πρεσβευτές του Scientix είναι εκπαιδευτικοί από όλο στον κόσμο, πρόθυμοι να υποστηρίξουν τη διάδοση του Scientix και την ανταλλαγή πρακτικών και γνώσεων μεταξύ όλων των ενδιαφερομένων φορέων εκπαίδευσης STEM.

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ

Οι Πρεσβευτές του Scientix βοηθούν στην κοινοποίηση των δραστηριοτήτων του Scientix σε εθνικό επίπεδο και διαδραματίζουν ενεργό ρόλο στην υποστήριξη της καινοτομίας στην εκπαίδευση STEM στις χώρες τους. Το έργο τους είναι απαραίτητο για την επέκταση και την εδραίωση μιας κοινότητας της οποίας οι βασικές αξίες βασίζονται στην ανταλλαγή καλών πρακτικών στην τάξη, ειδικά στον τομέα του STEM, και στη διασφάλιση ότι οι μαθητές είναι εξοπλισμένοι με τις δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνουν επιτυχημένοι ενήλικες. Το Scientix έχει ήδη 849 ενεργούς πρεσβευτές και σκοπεύει να επεκταθεί με 200 επιπλέον εκπαιδευτικούς.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Οι Πρεσβευτές του Scientix ενεργούν σε εθελοντική βάση και οι προϋποθέσεις για να γίνουν Πρεσβευτές είναι:

  1. Συμπλήρωση της φόρμας αίτησης
  2. Επιτυχής ολοκλήρωση δύο MOOC του Scientix από τα παρακάτω:
  3. Έγκριση από τα υπουργεία Παιδείας στις αντίστοιχες χώρες
  4. Επιτυχής ολοκλήρωση του 4ου διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο Scientix Ambassadors Course (SATC). Η πρόσκληση για συμμετοχή στο SATC θα είναι δυνατή μόνο εάν έχουν συμπληρωθεί οι προυποθέσεις 1, 2 και 3. Αυτό το μάθημα θα διαρκέσει από τις 3 Ιανουαρίου έως τις 24 Ιανουαρίου 2022.
  5. Επιπλέον, το EUN θα διασφαλίσει ότι υπάρχει δίκαιη κατανομή εμπειρογνωμοσύνης μεταξύ των πρεσβευτών.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ

23 Νοεμβρίου 2021 στις 12:00 μ.μ. (ώρα Βρυξελλών – CEST).

Διαβάστε τους πλήρεις όρους και προυποθέσεις και δείτε την αίτηση συμμετοχής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *