Τα αποτελέσματα της εκστρατείας STEM Discovery Campaign 2024

Όλα τα καλά τελειώνουν και το 2024 STEM Discovery Campaign δεν αποτελεί εξαίρεση. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέστε, καθώς τα φετινά αποτελέσματα είναι αφορμή για γιορτή!

Από την 1η Φεβρουαρίου έως τις 30 Απριλίου 2024 και με τη βοήθεια του έργου Life Terra, η πρωτοβουλία σημείωσε άνευ προηγουμένου αύξηση στις δραστηριότητες, υπογραμμίζοντας την παγκόσμια δέσμευση για την προώθηση της εκπαίδευσης STEM.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: ένα ρεκόρ με  4.600 δραστηριότητες να έχουν οργανωθεί, και να  εμπλέκονται 100.000 εκπαιδευτικοί  και περισσότεροι από 500.000 μαθητές. Συνολικά, πάνω 700.000 άτομα έχουν λάβει ενεργά μέρος στην εκστρατεία! 

Ναι, τα στοιχεία είναι σημαντικά, αλλά αυτό είναι το νόημα πίσω από αυτά έχει μεγαλύτερη σημασία για εμάς: Αυτό το σημαντικά αυξανόμενο ενδιαφέρον για την εκπαίδευση STEM δείχνει τον αυξανόμενο ενθουσιασμό της κοινότητάς μας και σημαίνει ότι πλησιάζουμε πιο κοντά στον κοινό μας στόχο να διαδώσουμε το STEM για να διαμορφώσουμε τις μελλοντικές γενιές. Αυτό είναι που λέμε επιτυχία!

Α, και πρέπει να μιλήσουμε για το Βραβεία Scientix. Γνωρίζουμε ότι τα έχετε αγαπήσει και θέλετε να μάθετε τα αποτελέσματα όσο θέλουμε να τα μοιραστούμε μαζί σας. Αλλά μας αρέσει επίσης να σας εκπλήσσουμε, γι’ αυτό θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα Στο μεταξύ, μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω νέα!

Δεν θα μπορούσαμε να κλείσουμε τη φετινή έκδοση του SDC χωρίς να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που έκαναν δυνατό αυτό το απίστευτο επίτευγμα. Λόγω της αφοσίωσης και του πάθους σας αυτό το έργο συνεχίζει να αυξάνεται κάθε χρόνο. Και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι που είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε από τις προσπάθειες και την έμπνευσή σας.

Μαζί κάνουμε τη διαφορά.

Πηγή άρθρου: https://www.scientix.eu/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *