Συμπεριληπτική εκπαίδευση για μαθητές από όλα τα υπόβαθρα: Νέα σειρά βίντεο από την πρωτοβουλία Education Resilience in Europe

Σε μια ταχέως μεταβαλλόμενη Ευρώπη που χαρακτηρίζεται από αυξημένη κινητικότητα και ποικιλομορφία, η πρωτοβουλία Education Resilience in Europe, που χρηματοδοτείται από τη Cisco και υποστηρίζεται από το Scientix, έχει ξεκινήσει μια σειρά βίντεο για να παρέχει στους δασκάλους εργαλεία που βοηθούν στην ενσωμάτωση μαθητών από διαφορετικά κοινωνικά, οικονομικά και γεωγραφικά υπόβαθρα. .

Το πρώτο επεισόδιο, που κυκλοφορεί ήδη στο κανάλι European Schoolnet και τιτλοφορείται ” Ψηφιακά Εργαλεία στην Εκπαίδευση “, εισάγει τρία έργα με στόχο την ένταξη μεταναστών μαθητών στον εκπαιδευτικό ιστό της Ευρώπης. Συγκεκριμένα, το επεισόδιο παρέχει μια εις βάθος ματιά στο πώς τα ψηφιακά εργαλεία μπορούν να καταρρίψουν τα γλωσσικά εμπόδια και να ενισχύσουν την ενσωμάτωση μαθητών από διαφορετικά υπόβαθρα. Τα μελλοντικά επεισόδια θα εμβαθύνουν σε κρίσιμα θέματα όπως η κατάρτιση εκπαιδευτικών, τα έτοιμα μαθήματα, η ολοκληρωμένη μάθηση και η συνεργατική διδασκαλία, όλα με στόχο τη βελτίωση της εκπαιδευτικής εμπειρίας για τους μετανάστες μαθητές και την προώθηση της συμπεριληπτικότητας.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα βίντεο που κυκλοφορούν εβδομαδιαία, το καθένα προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και πρακτικές λύσεις για εκπαιδευτικούς σε όλη την Ευρώπη. Ας εργαστούμε μαζί για να διασφαλίσουμε ότι κάθε μαθητής θα ευδοκιμήσει στην ποικιλόμορφη ταπετσαρία της ευρωπαϊκής εκπαίδευσης!

Δείτε το πρώτο επεισόδιο εδώ!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με την πρωτοβουλία Education Resilience in Europe, επισκεφθείτε τη σελίδα της στην πλατφόρμα Scientix .

Πηγή άρθρου: https://www.scientix.eu

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *