Το έργο Three Rs φέρνει νέους πόρους για εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Το έργο Three Rs – Replacement, Reduction and Refinement of animal use in Science – ανέπτυξε νέο υλικό για εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, το οποίο αποτελείται από νέα σενάρια μάθησης και πρόσθετους πόρους, με βάση τις τρεις βασικές αρχές των Τριών Rs, συγκεκριμένα Replacement, Reduction και Βελτίωση της χρήσης των ζώων στην επιστημονική έρευνα και που συνήθως υιοθετούν διεπιστημονική προσέγγιση.

Τα υλικά που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μέρος ενός μαθήματος ή σε πολλά μαθήματα. Τα σενάρια μάθησης μπορούν επίσης να εφαρμοστούν ως διεπιστημονικές δραστηριότητες βασισμένες σε έργα που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στην πράξη σε συνεργασία με πολλούς εκπαιδευτικούς. Ενώ γενικά προορίζονται για κλάσεις STEM, τα υλικά μπορούν να εφαρμοστούν σε κλάσεις μη STEM με μικρές προσαρμογές.

Δείτε παρακάτω τα νέα σενάρια μάθησης για εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης:

Το έργο Three Rs προσφέρει επίσης πρόσθετους πόρους για να εμπλουτίσετε τα μαθήματά σας Three Rs. Αυτά περιλαμβάνουν παρουσιάσεις, σειρές podcast και εργασίες ή διαδικτυακά εργαλεία που συμπληρώνουν τα αναπτυγμένα σενάρια μάθησης. Ωστόσο, οι πόροι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ξεχωριστό εκπαιδευτικό υλικό για τη διδασκαλία των θεμάτων των Three Rs. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο εκπαιδευτικός θα χρειαστεί να κάνει μια σύντομη εισαγωγή στα Three Rs ) για να εξηγήσει στους μαθητές τις δραστηριότητες που θα υλοποιηθούν χρησιμοποιώντας τους πρόσθετους πόρους.

Βρείτε παρακάτω τους νέους πρόσθετους πόρους για δασκάλους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης:

The Three Rs Podcast Series

Πηγή άρθρου: http://www.scientix.eu

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *