Το νέο MOOC “STEM out of the Box” του Scientix είναι ανοιχτό για εγγραφές!

Το Scientix έχει ένα νέο διαδικτυακό μάθημα, εμπνευσμένο από τη φετινή “STEM for All” STEM Discovery Campaign, βοηθώντας τους εκπαιδευτικούς της προσχολικής ηλικίας και της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να βελτιώσουν τα μαθήματά τους με θέματα STEM.

Το STEM Out of the Box MOOC θα βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς να μάθουν πώς να ενσωματώνουν το STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) στα μη-STEM μαθήματά τους (Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Τέχνες, Λογοτεχνία και Διοίκηση) και θα βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν βαθιά επιστημονικά, μαθηματικά και μαθηματικά. ικανότητες επίλυσης προβλημάτων.

Οι εκπαιδευτικοί θα εξερευνήσουν πρακτικές δραστηριότητες και ιδέες στην τάξη STEM, που έχουν τις ρίζες τους σε προβλήματα του πραγματικού κόσμου. Το μάθημα θα τους καθοδηγήσει μέσα από υποδειγματικά σχέδια μαθημάτων STEM που δημιουργήθηκαν και δοκιμάστηκαν από άλλους εκπαιδευτικούς, πόρους και προκλήσεις για να αυξήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες των μαθητών που απαιτούνται για το μέλλον.

Το μάθημα οργανώνεται γύρω από την αρχή της μάθησης από ομοτίμους, με περιεχόμενο μαθημάτων σχεδιασμένο για να διεγείρει τον προβληματισμό και τη συζήτηση, έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να μπορούν να μάθουν ο ένας από τις εμπειρίες και τις ιδέες του άλλου. Για την ολοκλήρωση του μαθήματος, οι συμμετέχοντες πρέπει να υποβάλουν ένα σενάριο μάθησης και να ελέγξουν τη δουλειά των ομοτίμων τους .

Διαβάστε περισσότερα για το STEM Out of the Box MOOC εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *